Blogia
SECCION SINDICAL UGT COMPONENTES VILANOVA

PUJADES

IBI
L’Impost de Béns Immobles (IBI), que recapten les administracions locals també patirà una pujada temporal de dos anys per als habitatges "per sobre del valor mitjà". S’exclourà de la mesura el 50% dels habitatges de menor valor de cada municipi, sempre que els valors cadastrals s’hagin actualitzat després del 2001. L’increment serà progressiu en tres trams de 4, 6 i 10% El govern espanyol preveu que la suma de recaptació extra de l’IRPF, l’IBI i la supressió de les bonificacions al gasoil professional suposaran un ingrés extra de 6.200 o 6.300 milions d’euros.
Pensions
La vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría ha anunciat que totes les pensions pujaran un 1% el 2012, d’acord amb la previsió de l’IPC que fa el govern. A més s’ha aprovat la compensació per la desviació de l’IRPF per a les pensions del 2011. En total, la mesura costarà 1.382,65 milions d’euros als pressupostos de l’Estat.
Llum i gas
Segons ha detallat avui el Ministeri d’Indústria, l’increment del gas suposa una pujada de la factura trimestral per a un consumidor tipus de 57 cèntims d’euro.
El Salari Mínim Interprofessional (SMI) quedarà congelat en 641 euros mensuals, tal i com ja va avançar l’executiu als agents socials fa dos dies. La patronal CEOE es va mostrar satisfeta ahir que Rajoy "paralitzi" l’apujada de l’SMI, que serveix de punt de partida per a la negociació col·lectiva.
Pel que fa a la funció pública, s’ha confirmat la congelació salarial per a tots els treballadors durant el 2012. Els funcionaris hauran de treballar a més 37 hores i mitja a la setmana.
Iglesia
El decret llei de pròrroga dels pressupostos per al 2012 que inclou les retallades i les pujades d’impostos que van aprovar ahir divendres els ministres de Rajoy detalla també la suma que l’Estat donarà a l’Església catòlica.
El document, publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), detalla que "l’Estat entregarà, mensualment, a l’Església catòlica 13.266.216,12 euros", la qual cosa suposen 442.200 euros cada dia i 159 milions en acabar l’any 2012.
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

0 comentarios

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres